Hodnotenie vplyvu vybraných faktorov na ohrozenie slovenských domácností materiálnou depriváciou - Glaser-Opitzová, Helena, 1964-
Analýza modelu logistickej regresie subindikátora – miera závažnej materiálnej deprivácie. Hodnotenie vplyvu vybraných faktorov sledovaných v rámci výberového štatistického zisťovania o príjmoch a životných podmienkach domácností (EU SILC 2018) na hrozbu vystavenia domácnosti riziku závažnej materiálnej deprivácie. Identifikácia faktorov ovplyvňujúcich riziko čelenia závažnej materiálnej deprivácii slovenskej domácnosti. Identifikácia rizikových skupín domácností. Analýza pomocou softvéru SAS Enterprise Guide.