Koncentrácia a meranie konkurencieschopnosti vo vybraných odvetviach kreatívneho priemyslu - Trúchliková, Mária, 1991-
Meranie koncentrácie pomocou miery koncentrácie a Herfindahlovho-Hirshmanovho indexu v dvoch sektoroch kreatívneho priemyslu. Problematika kreatívneho priemyslu. Nástroje na meranie koncentrácie.