Vybrané nástroje daňovej politiky na podporu vedy a výskumu podnikov v Slovenskej republike - Jančičková, Lea, 1996-
Analýza možnosti uplatnenia nástrojov daňovej politiky pri podpore vedy a výskumu podnikov pôsobiacich v Slovenskej republike. Teoretická analýza požiadaviek na možnosti optimalizácie daňovej povinnosti podniku v súvislosti s vykonávaním činností vedy a výskumu. Kvantitatívny výskum vývoja počtu podnikateľských subjektov s uplatnenými analyzovanými nástrojmi daňovej politiky v SR za všetky roky, kedy je možné „superodpočet“ v SR uplatniť, vrátane ich štruktúry podľa právnej formy predmetných podnikateľských subjektov. Miera využívania „superodpočtu“ podnikmi pôsobiacimi v SR.