Determinants of the FDI Inflow into the Visegrad Countries - Darmo, Ľubomír, 1984-
Prílev priamych zahraničných investícií, ako dôležitá súčasť krajín Vyšehradskej štvorky. Konkrétne determinanty prílevu priamych zahraničných investícií do krajín Vyšehradskej štvorky a ich dopad na prílev investícií. Veľkosť ekonomiky, prípadne jej potenciál, produktivita práce, daň z príjmu právnických osôb, mzdy, jednotkové náklady práce a ďalšie determinanty.