<The> Effect of Human Capital on the Output of Slovak Urban Regions - Rafaj, Oliver, 1989-
Meranie účinkov výrobných faktorov na ekonomickú produkciu mestských regiónov na Slovensku. Faktor ľudského kapitálu s najväčším vplyvom na celkovú produkciu mestských regiónov.