Cooperation between Municipalities and the Private Sector in the Field of Tourism - Beresecká, Janka
Analýza vybraného modelu verejno-súkromného partnerstva (PPP) v oblasti cestovného ruchu na miestnej úrovni v podmienkach Slovenskej republiky. Obce vstupujú do PPP projektov s podnikmi cestovného ruchu s cieľom vytvoriť regionálne organizácie cestovného ruchu. Štatisticky významná závislosť vybraných ekonomických výhod vyplývajúcich z modelu PPP.