Evaluation and Development of Environmental and Health Efficiency: Case of V4 Countries - Lacko, Roman, 1988-
Hodnotenie a porovnávanie environmentálnej efektívnosti a efektívnosti systémov zdravotnej starostlivosti v krajinách V4 v období rokov 2009 až 2017. Možný vzťah medzi environmentálnou a zdravotnou účinnosťou v krajinách V4 a spoločné determinanty tejto efektívnosti.