Rational Consumer in the Context of Environmental Protection - Drábik, Peter, 1981-
Správanie a postoje environmentálne zodpovedných spotrebiteľov na slovenskom trhu a jednotlivé zložky spotrebiteľskej a odpadovej politiky v rámci regiónov v kontexte ochrany životného prostredia. Spotreba a špecifiká jednotlivých regiónov Slovenska. Vytvorenie osobitných, odlišných stratégií, zameraných na regióny Slovenskej republiky na základe znižovania množstva odpadu, alebo vytvárania zariadení na zhodnocovanie odpadu.