Sectoral Tourism Concentration in the Context of the Regional Policy - Michálková, Anna, 1968-
Význam regionálnej konkurencieschopnosti cestovného ruchu, ako faktora regionálneho rastu. Pôsobenie organizácií klastrového turizmu v identifikovaných prírodných klastroch cestovného ruchu.