Qualitative Changes in China's Foreign Trade in the Era of "New Normal" - Brocková, Katarína, 1976-
Kvalitatívne zmeny v čínskom zahraničnom obchode od konca globálnej finančnej krízy po súčasnú „novú normálnu“ dobu. Kvalitatívne zmeny v komoditnej štruktúre čínskeho exportu a importu počas „nového normálu“ v druhej dekáde 21. storočia. Počas tohto obdobia sa čínska ekonomika transformovala na ekonomiku s vysokým podielom HDP inovačných sekundárnych a terciárnych sektorov so zmenou komoditnej štruktúry zahraničného obchodu v prospech produktov s vysokou pridanou hodnotou.