<The> Integration of Innovative Pervasive Technologies in Business Processes - Bolek, Vladimír, 1988-
Prezentácia výsledkov výskumu zameraného na oblasti integrácie inovatívnych pervazívnych technológií v podnikoch na Slovensku. Identifikácia významných podnikových oblastí, ktoré by bolo možné zlepšiť integráciou inovatívnych pervazívnych technológií.