Vplyv pedagogickej praxe na formovanie osobnosti budúceho učiteľa - Orbánová, Darina
Vnímanie osobnosti učiteľa. Kompetencie učiteľa. Úloha pedagogickej praxe pri formovaní osobnosti učiteľa. Pohľad cvičných učiteľov na formovanie osobnosti študentov. Stručný opis prieskumu a analýza.