Analýza postojov žiakov k vybraným aspektom osobnosti učiteľa ekonomických predmetov - Novák, Jaromír, 1978-
Analýza vybraných aspektov súvisiacich s osobnosťou učiteľov ekonomiky a účtovníctva na stredných školách a ich vplyv na motiváciu žiakov.