<The> COVID-19 Pandemic: Unique Opportunity To Develop Online Learning - Velichová, Ľudmila
Pandémia ochorenia COVID-19 a požiadavky školských systémov krajín vrátane Slovenska na zabezpečenie vyučovacieho procesu v náročných podmienkach. Digitálne riešenie vyučovania a vzdelávania. Vybrané pedagogické a psychologické problémy online učenia. Potenciál online učenia. Výsledky výskumu zameraného na vnímanie online učenia študentmi na vybraných stredných školách počas pandémie. Pozitívne a negatívne aspekty online vzdelávania počas pandémie.