Analysis of International Legislation and Trade in Conventional Weapons in Central Asian Countries - Chrvalová, Lujza, 1994-
Kontrola zbraní a obchod s konvenčnými zbraňami v strednej Ázii. Definícia spoločných a odlišných znakov, existujúcich trendov a potenciálneho budúceho vývoja v regióne Strednej Ázie so zameraním na medzinárodnú a regionálnu legislatívu v oblasti kontroly konvenčných zbraní. Hlavné charakteristiky obchodu vo vojenskom tovare a službách.