Selected Aspects of the Islamic Factor in International Relations - Rozkošová, Zuzana, 1995-
Výsledky analýzy islamského faktora v medzinárodných vzťahoch. Úloha náboženstva v medzinárodných vzťahoch vo všeobecnosti. Definícia islamu a vplyv islamského faktora v dnešnom svete.