Are They Highly Skilled? Labour Migration and Education of Moldovan Emigrants with Information Card – The Case of Slovakia: Part 1 - Kiner, Andrej, 1996-
Existencia prílevu vysoko vzdelaných Moldavčanov na Slovensko. Skúmanie vzdelanostnej a zamestnaneckej štruktúry prisťahovalcov žijúcich na Slovensku. Získanie informácií o profile migrujúcich pracovníkov, ktorý zahŕňa ich dosiahnuté vzdelanie a odvetvie, v ktorom sú zamestnaní.