Výnosy a náklady v účtovníctve neziskových účtovných jednotiek - Kordošová, Alena, 1970-
Financovanie a hospodárenie neziskových účtovných jednotiek. Výnosy a náklady v podmienkach neziskových účtovných jednotiek v Slovenskej republike. Ich význam, postavenie, osobitosti, špecifiká a zhodnotenie. Špecifické položky na strane výnosov (prijaté dary, osobitné výnosy, zákonné poplatky, výnosy z použitia fondu, výnosy z nájmu majetku, prijaté príspevky a dotácie) a na strane nákladov (dary, osobitné náklady, tvorba fondov a poskytnuté príspevky).