Integration of Migrants at the Municipal Level as an Equal Partner of the State Policy of the Integration of Migrants in the Slovak Republic - Seresová, Terézia, 1991-
Migračná a integračná politika Slovenskej republiky. Analýza zahraničnej migrácie a integrácie v mestách a samosprávach Slovenskej republiky. Spolužitie rôznych etník a kultúr.