Aplikácia všeobecných lineárnych modelov pri analýze ekvivalentného disponibilného príjmu slovenských domácností - Košíková, Martina, 1997-
Ekonomická situácia slovenských domácností. Kvantifikovanie vplyvu relevantných faktorov na výšku ekvivalentného disponibilného príjmu slovenských domácností v roku 2018 prostredníctvom všeobecných lineárnych modelov. Analýza v štatistickom analytickom softvéri SAS Enterprise Guide na základe údajov zo štatistického zisťovania EU-SILC 2018 s postupom pri analýze marginálnych hodnôt využitím príkazov CONTRAST a ESTIMATE.