Zadlženie domácností na Slovensku - Labudová, Viera, 1958-
Analýza hypotekárneho zaťaženia slovenských domácností na základe údajov zo zisťovania EU SILC. Premenné majúce vplyv na hypotekárny dlh domácností. Analýzy pomocou chí-kvadrát testu nezávislosti, Cramerovho V a koeficientu neurčitosti. Porovnanie výsledkov jednotlivých analýz s výsledkami rozhodovacieho stromu.