Vybrané debaty sankčného práva - Kochajdová, Monika, 1993-
Ekonomické sankcie ako neoddeliteľná súčasť donucovacích mechanizmov Organizácie spojených národov OSN. Syntéza argumentov, porovnanie jednotlivých sankčných režimov a analyzovanie rozhodujúcich otázok efektivity sankcií. Zlepšenie efektivity sankčných režimov.