Correlation between Foreign Direct Investments and Selected Economic Indicators of Slovakia - Kiner, Andrej, 1996-
Skúmanie vzájomných vzťahov medzi priamymi zahraničnými investíciami a ekonomickými ukazovateľmi (HDP, zamestnanosť, obchodná bilancia a inflácia) na Slovensku. Použitie koeficientu Pearsonovej korelácie.