Kuľturno - istoričeskaja pamjať v mediadiskurse slovackich pravych ekstremistov - Dulebová, Irina
Analýza modernej interpretácie a reinterpretácie kľúčových udalostí a mien slovenských dejín v mediálnom diskurze pravicovej radikálnej strany „Ľudová strana - naše Slovensko“. Skúmanie diskurzívnych stratégií resemantizácie precedentných mien.