Úlohy a funkcie controllingového oddelenia spoločnosti T-systems Slovakia - Freňáková, Magdaléna, 1981-
Vymedzenie úloh a funkcií controllingu po teoretickej stránke a zároveň praktické rozobratie úloh a funkcií controllingového oddelenia spoločnosti T-Systems Slovakia.