Blended Learning im berufsbezogenen Deutschunter-richt an den Hochschulen - Paté, Magdaléna, 1980-
Využitie kombinovaného vzdelávania v kurzoch nemčiny pre profesionálne účely na univerzitnej úrovni. Kombinované vzdelávanie ako osobné vzdelávanie, e-vzdelávanie a samoštúdium. Autenticita procesu učenia. Motivácia študentov k nemeckej komunikácii.