Osvojovanie si ekonomickej terminológie prostredníctvom informačných a komunikačných technológií - Maierová, Eva, 1965-
Teoretické aspekty osvojovania si slovnej zásoby v angličtine pre špecifické účely a v anglickom jazyku pre ekonomické vedy. Úloha informačných a komunikačných technológií v tomto procese. Slovná zásoba vo výučbe odbornej ekonomickej angličtiny a stratégie osvojovania si nových lexikálnych jednotiek. Prípadová štúdia využitia online nástroja Quizlet v edukačnom procese v terciárnom vzdelávaní.