Assessment Centrum ako metóda výberu zamestnancov - Barlašová, Terézia
Zameranie na teoretické objasnenie metódy assessment centrum, ktorá nie je len metódou na výber nových zamestnancov na manažérske pozície, ale aj metóda na vzdelávanie už prijatých zamestnancov. Zameranie na obsadzovanie nových pozícií pomocou assessment centra.