Exploring Migration Flows with International Students of Slovakia - Chrančoková, Martina, 1984-
Zameranie sa na legálnu migráciu alebo mobilitu v rámci SR. Analýza migračných tokov slovenských študentov študujúcich v zahraničí a skúmanie ich cieľov a typu štúdia.