Stanovenie náhrad zamestnancov pri tuzemských pracovných cestách - Juhászová, Zuzana, 1970-
Vysielanie zamestnancov na pracovnú cestu. Nárok na úhradu výdavkov spojených s pracovnou cestou. Problematika pracovných ciest a s nimi súvisiacich výdavkov, právne normy (právne hľadisko, daňové hľadisko a pod.).