Konvergencia nezamestnanosti v okresoch Slovenska - Chocholatá, Michaela, 1977-
Analýza konvergencie nezamestnanosti v okresoch Slovenska v období 2001 – 2019. Beta-konvergencia a geograficky vážená regresia (GWR). Test hypotézy o platnosti beta-konvergencie s využitím globálneho modelu ako aj lokálneho modelu.