Komparácia aplikácie IFRS 7 v poznámkach individuálnej a konsolidovanej účtovnej závierky vybraných podnikov - Sigetová, Katarína, 1995-
Analýza aplikácie IFRS 7 „Finančné nástroje: Zverejňovanie“ v poznámkach individuálnych a konsolidovaných účtovných závierok niekoľkých veľkých účtovných jednotiek podnikajúcich na území Slovenskej republiky. Aplikácia IFRS 7 ako výzva pre účtovné jednotky vzhľadom na obsiahnutie všetkých požadovaných skutočností pre vyhodnotenie významu finančných nástrojov pre finančnú pozíciu a výkonnosť účtovnej jednotky spolu s prezentovaním charakteru a rozsahu rizík vyplývajúcich z finančných nástrojov.