Klíčové ukazatele výkonnosti pro malé a střední nevýrobní podniky, operující v automobilovém průmyslu – předvýzkum - Janíčková, Nikola
Výsledky predbežného výskumu kľúčových ukazovateľov výkonnosti a ich použitia v oblasti malých a stredných podnikov, ktorými sú nevýrobné spoločnosti (autorizovaní predajcovia nových vozidiel) v automobilovom priemysle. Postavenie spoločností v českej ekonomike. Najväčšie obavy z budúcnosti týchto podnikov.