Napredovanie online marketingu - Szivósová, Mária, 1958-
Pandémia a nutnosť dostať sa do digitálneho priestoru spoločnosťami pre zabezpečenie svojej budúcnosti. Zavádzanie nákupu cez internet a prilákanie zákazníkov marketingom v digitálnom prostredí. Využitie novodobých online nástrojov v marketingu pre podniky ako nevyhnutnosť doby. Nástroje pre pomoc podnikom v oblastiach rozšírenia zákazníckej základne, podpory predaja, zlepšenia konkurencieschopnosti a priblíženia sa zákazníkom zlepšovaním vzťahov k nim. Predajné nástroje umožňujúce nakupovať zákazníkom a automatizovať predajný proces. Ukážka softvéru Matomo.