<The> Evaluation of Foreign Trade Between Slovakia and the Western Balkans Based on the Analysis of the Trade Intensity Index - Kašťáková, Elena, 1974-
Rozvoj zahraničnoobchodných vzťahov medzi Slovenskom a západným Balkánom. Vyhodnotenie obchodných vzťahov Slovenska s krajinami západného Balkánu na základe analýzy indexu obchodnej intenzity. Ekonomické prostredie v krajinách západného Balkánu. Určenie možného ďalšieho vývoja. Západný Balkán ako potenciálny dôležitý partner z hľadiska dodávateľov surovín pre ďalšie spracovanie na Slovensku.