<The> Position of the Eurasian Economic Union in the EU’s Foreign Trade Relations - Luptáková, Anabela, 1995-
Postavenie krajín EAEU vo vzťahoch zahraničného obchodu EÚ prostredníctvom analýzy založenej na indexoch odhalených komparatívnych výhod a obchodnej komplementarity. Analýza obchodnej výmeny medzi EÚ a EAEU z hľadiska územnej štruktúry. Postavenie krajín EAEU z hľadiska obchodného obratu. Komparatívne výhody a obchodná komplementárnosť zahraničného obchodu.