Evaluating Banking Crisis Predictions in EU and V4 Countries - Ostrihoň, Filip
Hodnotenie modelu včasného varovania na predpovedanie problémov bankového sektoru. Prediktory modelu včasného varovania. Premenná banková kríza. Nové odhady pre model bankovej krízy na základe aktuálne dostupných údajov. Hodnotenie modelov včasného varovania z hľadiska krajín EÚ a krajín V4.