Využitie interaktívno-komunikačných technológií vo vyučovaní odborných ekonomických predmetov - Kúbeková, Anna, 1976-
Efektívna komunikácia s vyžitím dostupných informačno-komunikačných technológií. Pojem komunikácia a efektívna komunikácia. Možnosti využitia interaktívneho vyučovania a využitie informačno-komunikačných technológií a internetu na vyučovaní odborných predmetov. Výsledky dotazníkového prieskumu uskutočnený na vybranej strednej škole.