Vzdelaný a zodpovedný spotrebiteľ v prostredí Európskej únie a Slovenskej republiky - Dzurová, Mária
Systém vzdelávania spotrebiteľov pre zvýšenie spotrebiteľského povedomia a rast spotrebiteľskej gramotnosti. Skúmanie, či sú slovenskí spotrebitelia dostatočne informovaní ako spotrebitelia. Orientácia spotrebiteľa v problematike informácií, ktoré potrebuje vo vzťahu k obchodníkovi.