Impact of the US Trade Policy on Trade Flows Distortion of Selected Commodity Groups - Steinhauser, Dušan, 1988-
Prieskum vplyvu protekcionizmu USA na dynamiku teritoriálnej štruktúry vývozcov ocele do USA. Skúmanie závislosti medzi zvyšujúcimi sa colnými tarifmi a bilaterálnym obchodom s vybranými skupinami výrobkov na americký trh.