Cirkulárna ekonomika z pohľadu teórie a praxe - Jurkovič, Miroslav, 1979-
Rozdiely medzi tradičným lineárnym a novým cirkulárnym ekonomickým modelom a obmedzenia, súvisiace s ich teoretickou platformou a praktickým fungovaním. Niektoré aspekty, ktoré sú alebo môžu byť významné z hľadiska zavádzania prvkov cirkulárnej ekonomiky do praxe, a to s dôrazom na produkt.