Changes in the Application of Methods and Techniques in the Implementation of Managerial Functions in the Context of the Impact the Fourth Industrial Revolution - Jankelová, Nadežda, 1966-
Zmeny v uplatňovaní metód a techník pri výkone jednotlivých manažérskych funkcií v kontexte dopadov štvrtej priemyselnej revolúcie na teoretickú úroveň. Definícia priemyslu 4.0 a manažérskych funkcií. Manažérske funkcie ako plánovanie, organizovanie, kontrola, vedenie a ľudské zdroje a ich ovplyvnenie štvrtou priemyselnou revolúciou.