Changes of Human Resource Management in the Context of Impact of the Fourth Industrial Revolution - Jankelová, Nadežda, 1966-
Zmeny v metódach a technikách pri realizácii riadenia ľudských zdrojov v kontexte dopadu štvrtej priemyselnej revolúcie v teórii. Vybrané funkcie riadenia ľudských zdrojov - navrhovanie pracovných miest, personálne zabezpečenie, školenie a hodnotenie výkonnosti. Definovanie priemyslu 4.0. Nábor a rozvoj talentov v spoločnosti, hodnotenie výkonu zamestnancov, ukončenie pracovného pomeru, organizačná štruktúra a štýly vedenia a nový koncept SMART HR 4.0.