Sustainable Fashion as a Part of the Circular Economy Concept - Matušovičová, Monika, 1967-
Súčasná vedomostná základňa v oblasti udržateľnej módy a základné prístupy a stratégie kruhovej módy. Opis a porovnanie teoretických poznatkov a syntéza analytických údajov od konzultačných spoločností a výskumných agentúr.