Aktuálny stav elektromobility v Slovenskej republike - Rehák, Róbert, 1984-
Hodnotenie súčasného stavu elektromobility v Slovenskej republike. SWOT analýza súčasného stavu, elektromobily dostupné na slovenskom trhu, situáciou v jednotlivých slovenských mestách pri rozvoji e-mobility, projekty rozvoja elektromobility, akčný plán na podporu elektromobility v Slovenskej republike a jej opatrenia, ktoré vychádzajú zo zoznamu opatrení a na úrovni platných opatrení.