Research of Product Design Consumer Perception - Strhan, Rastislav, 1968-
Klasifikácia zákazníkov na základe vnímania kvality. Možnosť uplatniť takúto klasifikáciu aj na vnímanie produktového dizajnu. Rôzne metódy a nástroje na preukázanie relevantnosti predloženého modelu, aby sa vytvoril optimálny model pre budúci výskum. Optimalizácia využitia produktového dizajnu v komunikačnej stratégii.