Alternative Dispute Resolution (ADR) for Consumer Disputes in the Slovak Republic - Vačoková, Lenka, 1983-
Uplatňovanie zákona o alternatívnom riešení spotrebiteľských sporov a smernice o alternatívnom riešení spotrebiteľských sporov subjektmi alternatívneho riešenia sporov (ARS) v domácich sporoch a jeho vývoj v rokoch 2016-2019. Na základe povinnosti subjektov ARS zverejňovanie výročných správ o postupoch ARS s povinnými informáciami a preskúmanie postupov ARS na území Slovenska.