Emergence of Smart Industry – Industry 4.0 - Richnák, Patrik, 1988-
Evolúcia priemyselných revolúcií, štvrtá priemyselná revolúcia (Industry 4.0) a etapy industriálnej evolúcie. Vybrané technológie Industry 4.0.