<The> Importance of TQM as a Key Method of Improving Quality in the Context of Industry 4.0 - Čambalíková, Andrea, 1990-
Význam Total Quality Management (TQM) pri zlepšovaní kvality vo všetkých oblastiach obchodného života. Celkové riadenie kvality, historický vývoj, podstata a charakteristiky tejto metódy. Prebiehajúci proces implementácie TQM, výhody a nevýhody súvisiace s implementáciou. Porovnávanie TQM so Six Sigma, normami ISO, inováciami a ich prepojenie.