Additive Manufacturing is One of the Key Technologies of Industry 4.0 - Gubová, Klaudia, 1986-
Identifikovanie odlišností aditívnej výroby nad tradičnými výrobnými postupmi. Využívanie aditívnej výroby v oblasti stomatológie, vymedzenie vplyvu faktorov makroprostredia na podnik za pomoci PESTEL analýzy a pomocou modelu matice scenára na základe dvoch vybraných navzájom sa ovplyvňujúcich faktorov hľadanie riešenia pre rozvoj umelej inteligencie v oblasti stomatológie.